MICROBLADING
GRUNDUTBDILNING

Utbildningen består av de grundläggande delarna för att börja jobba med Microblading. Efter avslutad kurs blir du certifierad Microblading terapeut och kan med en gång börja ta emot kunder självständigt och utföra behandlingen på en professionell nivå.

Kursinehåll

• Anatomi & Dermatologi
  • ​​​​​Hygien och sterilisering
  • ​​​​​Bredvid gång
  • Färglära
  • Försäljning
  • Symmetri & former av bryn och strån
  • Praktisk teknik övning med verktyg och strå teknik
  • Kundbemötande
  • Ekonomi
  • Praktiska övningar på syntetisk hud
  • Självständigt arbete på skolan
  • Självständigt arbete utanför skolan med handledning

Grundutbildning

• Grundutbildning 6 dagar
  • 20 h egen praktik på skolan med handledning
  • 3-6 månader egen praktik
  • I grundutbildningen ingår ett startkit, allt du behöver för att kunna komma igång efter avslutad kurs.
  • Internationellt diplom ( Ett diplom som du kan använda runt om i hela världen )

Varför välja oss

För oss på Dermacell skönhetsskola är det väldigt viktigt att du som elev förstår att man ingte kan lära sig microblading på en professionell nivå över en helg. Därför fokuserar vi på att lära ut grunderna så intensivt som möjligt under 6 dagar med 3-6 månader praktik.

Vi jobbar med tatuering i kundens ansikte och då är de väldigt viktigt att arbetet blir bra oavsett om du är nybörjare. Inga förkunskaper krävs för att gå denna utbildning.

Vi tar max emot 3 elever under ett utbildningstilfälle, eftersom vi anser att en utbildning kräver väldigt mycket handledning och därför behöver vi kunna ge den handledningen till var och en av eleverna så att ni känner er trygga att arbeta efter avslutad utbildning.

Under denna utbildning behöver du ta med 4 st modeller. Vi kan hjälpa dig att hitta modeller, men det är ditt ansvar att meddela oss i god tid, minst 4 veckor innan kursstart.

Betalning
Kursavgiften skall betalas in på vårt bankgiro senast 2 veckor innan kursstart, avbokar ni kursen mindre än 2 veckor innan kurstart erhåller vi 20% av kursens pris, likaså om du inte dyker upp på kursen. Undantag endast ifall du har gilitigt läkarintyg eller avbokar kursen 2 veckor innan kurstart. Vid anmälan skickas en faktura till din mailadress där alla betalningsuppgifter finns med.

Bankgiro: 518-1912
Ange ditt namn, efternman och kurs i meddelande fältet.

Du kan välja att delbetala kursen helt räntefritt, kontakta oss i god tid så ordnar vi detta för er. Du kan delbetala kursen på 3,6,12 eller 24 månader.

Kursansvarig : Marselle Stuborn leder kursen, hon har 8 års erfarenhet inom denna bransch och har utfört över 10 000 ögonbrynstatueringar.  Hon har utbildat flera elever i Norden. Målet är att eleverna ska kunna utföra ett proffsigt och symmetrisk arbete. Ni kan även gå in på vår instagram ’’dermacellkliniken’’ och kolla på fler bilder och arbeten som Marselle har utfört.